Politica de vânzare si retur

Condiții de vânzare

Preturi

Oferim preturi cu ridicata si cu amanuntul. Prețurile noastre cu ridicata sunt disponibile numai pentru instructorii  club (este necesară dovada) sau pentru persoana responsabilă cu comandarea echipamentului pentru club, după primirea confirmării oficiale scrise de la Clubul Sportiv.  Persoanele fizice sunt supuse prețurilor cu amănuntul. TVA – ul este inclus in pretul de vanzare.

 

Conditii si cheltuieli de expediție

Expedierea se realizeaza in 24 de ore cand inventarul nostru permite,. Taxele de transport sunt în sarcina clientului. Expediem folosind FAN Courier. Livram in România.

 

 

Arawaza România prin Sportflow SRL nu va fi responsabilă pentru problemele de livrare care sunt în afara controlului său.

 

Retur pentru rambursare sau schimb

Toate articolele achiziționate de pe  site-ului nostru sunt finale (fără rambursări, fără schimburi).

 

Schimb sau rambursare pentru articolele returnate se va face doar cu acordul nostru anterior. Vă rugăm să confirmați cu noi înainte de a returna orice articol. Toate reclamațiile referitoare la retururi, comenzi incomplete sau defecte de fabricație trebuie făcute în termen de 30 de zile de la primirea comenzii.

 

Puneți articolul în punga sa originală și expediați-l folosind ambalajele sau materialele de transport adecvate. Vă rugăm să indicați pe ambalajul exterior că este „Bunuri/Produse returnate”. Includeți o copie a facturii pe care este indicat motivul returului cum ar fi o rambursare sau un schimb (Notă: Rambursări emise numai pentru produse. Toate taxele de transport sunt în sarcina clientului).

 

Toate returnările trebuie făcute prin  curier la adresa : Timisoara Str. Ovidiu Cotrus nr.5-7.  Nu ridicam returile de la posta sau sedii curier.

 

Produsele care au fost folosite, spălate, deteriorate, modificate de către utilizator nu vor fi acceptate. Articolele brodate și centurile cu eticheta schimbată sau personalizata nu sunt acceptate pentru rambursare sau schimb. Toate taxele de expediere privind retururile sau schimburile sunt pe cheltuiala clientului.

 

Ghid marimi

În caz de incertitudine în alegerea mărimii, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea oferi informații suplimentare care vă vor ajuta în alegerea mărimii.

 

Ore de afaceri

De luni până vineri de la 8:30 la 16:00.

Utilizarea produselor

Este responsabilitatea dvs., în calitate de utilizator Arawaza, să respectați utilizarea adecvată a Produselor. Prin plasarea unei comenzi, produsele comandate vor fi utilizate numai într-o manieră adecvată. Arawaza nu va fi făcut responsabil pentru pretențiile care se datorează uzurii normale, utilizării greșite/abuzului produsului, modificării produsului, selecției necorespunzătoare a produsului .